Inchide

Aniversare - 50 de ani de la terminarea liceului


În această vară a avut loc un eveniment important pentru foști absolvenți ai liceului de la noi din oraș, respectiv promoția 1960-1964: 50 de ani de la finalizarea liceului. La întâlnire au participat trei foști profesori și 24 de foști colegi, după cum se poate vedea și în fotografia alăturată.

Potrivit relatărilor doamnei Clara Szabo, "ora de dirigenție" s-a ținut sâmbătă, pe 21 iunie, începând cu ora 12.00 și s-a desfășurat în clădirea vechiului liceu. Au fost rememorate momente emoționante și  împărtășite realizările din viața fiecăruia. "A fost făcută fotografia alăturată, pe fețele noastre citindu-se bucuria întrevederii", mărturisește Clara Szabo.

A urmat apoi masa festivă la cantina internatului liceului și înspre seară, o mică petrecere. "Cu toții am plecat acasă cu amintiri frumoase care nu se vor uita prea curând. Mulțumim dragilor noștri foști profesori și colegilor pentru prezență, precum și tuturor persoanelor care au contribuit la realizarea acestui frumos eveniment!", conchide Clara Szabo, din cadrul colectivului de organizare.

                                                                                                                                               Corina Dumitraș