Inchide

CSM Olimpia Salonta – CS Kickers Chişineu-Criş 0-16


În 18 aprilie, copiii, antrenaţi de Daniel Cherecheşi au jucat un meci de fotbal, împotriva echipei CSM Olimpia Salonta. Meciul a avut loc la Sala de Sport „Nicolae Ţapoş”.

CS Kickers Chişineu-Criş a câştigat partida cu scorul de 16-0. Marcatorii golurilor au fost: Pargea Carin (7 goluri), Pătru Dragoş (4 goluri), Cismaş Cătălin (1 gol), Ardelean Ionuţ (1 gol), Pop Răzvan (1 gol), Faur Denis (1 gol), Iancu Raul (1 gol).

Partida a fost una total dezechilibrată, atât din punct de vedere al vârstei cât şi din punct de vedere al pregătirii, dar mai spectaculosă pentru cei care au asistat la această întâlnire.
FCM Olimpia Salonta, felicită ambele echipe pentru entuziasm şi atitudine, dar şi ambele galerii care au creat o atmosferă demnă de cupe europene. De partea cealaltă mulţumeşte tuturor părinţilor şi bunicilor, care au susţinut echipa până la final.

„Această victorie o dedicăm părinţilor şi bunicilor care ne-au susţinut la acest joc”, a menţionat Daniel Cherecheşi, antrenorul echipei CS Kickers Chişineu-Criş

 

Loredan Pantoş 

Galerie Foto