Inchide

„Lovitură de teatru” la Crișul!


Antrenorul Crișului a considerat că este nevoie de un „șoc” la echipă, una care nu a mai prins forma bună din tur. 

Antrenorul simpatizat de conducător, Lucian Ciba și-a dat demisia. Având sprijinul necondiționart al managerului Daniel Cherecheși, tehnicianul a considerat, însă, că e nevoie de un șoc la echipă și a anunțat că deminsionează, imediat după înfrângerea de pe teren propriu, de sâmbătă, cu Lunca Teuz Cermei.

Într-adevăr, de câteva etape bune, Crișul a intrat într-un blocaj, reușind să adune puține puncte, iar echipa nu s-a ridicat la condițiile (foarte bune, pentru acest nivel) oferite de club. Însă, ultimul cuvânt îl va avea Consiliul de Administrație al Crișului, care va discuta cererea antrenorului și – în funcție de concluzii – vom ști dacă Ciba va mai continua la cârma echipei de fotbal din Chișineu Criș.

Despre meci, puține de spus. Lunca Teuz Cermei a stat „la cutie”, în majoritatea timpului de joc, s-a închis bine, a evoluat „deștept”, iar când s-a ivit ocazia a marcat. Golul i-a aparținut lui R. Popa, care l-a păcălit pe portarul Iacob, la o lovitură liberă de la 28 de metri, în minutul 69.

sursa: aradon.ro