Inchide

Speranţe de mai bine


Stă să se termine un an care a fost greu pentru cei mai mulţi dintre noi. Începe alt an care se anunţă şi mai greu. Dar, atât cu atitudinea pesimistă.

Ca să vedem şi partea plină a paharului, a fost un an totuşi mulţumitor. Prin intermediul ziarului „Crişul”, am fost împreună, la bine şi la rău, am ajuns să ne cunoaştem mai bine, să vedem care sunt problemele noastre, personale, dar şi comune, fie că acest „teritoriu” comun este strada, cartierul sau întregul Chişineu-Criş.

Am petrecut clipe frumoase , ne-am întâlnit la „Vocea străzii”, în şcoli şi licee, pe stadion sau în piaţă. Ne-am întâlnit în Crişul de ieri şi de astăzi, prin extraordinara expoziţie de fotografii. Ne-am întâlnit, unii dintre noi, la Bruxelles, prin amabilitatea şi efortul europarlamentarului Iosif Matula. Ne-am întâlnit într-atât de multe locuri încât dacă am omis ceva, nu face decât să întărească faptul că am avut atât de multe întâlniri, toate plăcute.

Anul care vine se va ridica la aceleaşi standarde, ne vom reîntâlni poate de mai multe ori. Acestea sunt clipele frumoase pe care le-am trăit şi le vom mai trăi.

Şi, pentru că e sfârşit de an, întreaga echipă redacţională a ziarului „Crişul” vă urează un Crăciun cald şi bucuros, alături de cei dragi şi un An Nou fericit şi prosper. 

Teofil Gradădinaru