Inchide

Zilele orașului au trecut iar părerile au apărut


sursa foto: filmari aeriene
sursa foto: filmari aeriene

Sărbătoarea din orașul nostru s-a încheiat, lasând în urmă amintiri și imagini frumoase. Zilele orașului Chișineu-Criș au fost o reușită, după cum spun cei mai mulți dintre cei ce au fost prezenți, însă un lucru e cert, părerile sunt mereu împărțite.Tinerii nu au încetat să-și exprime părerile, fie prin gura târgului sau chiar pe site-urile de socializare. Se pare că față de anii precedenți  formațiile nu au fost pe placul  tuturor.

 În ansamblu a fost destul de bine. Organizarea a fost bună. Focul de artificii a fost senzațional.  L-am admirat de pe terasa, de acasă. Ce nu mi-a plăcut au fost artiștii…  Pentru cei mai in vârstă sau pentru  iubitorii de muzică populară  au fost bine aleși. Dar pentru noi, tinerii,  cred că se putea mai bine. Față de anii precedenti, au fost mult mai mulți oameni. Și mini parcul de distracții a fost genial. Mă bucur că nu a fost clasicul top roll și barca” , a explicat Alexandra Pop.

De asemenea, Alex Harsani susține că ”duminică nu am fost, dar sâmbătă a fost destul de slab față de anii precedenți și cred că de vină au fost formațiile”.

Gusturile sunt și vor fi mereu împărțite, dar după imaginile surprinse duminică seara pe stadionul din Criș, Adela Popescu și formația Dj Project se pare că s-au numărat printre favoriții publicului prezent. Pe viitor, cu siguranța se va ține cont și de părerile celorlați.

 

Loredan Pantoș