Care este bugetul atribuit mesei de Paște din acest an?Sorina Tamaș:

Masa de Paște reprezintă pentru mine un moment de sărbătoare pe care mă bucur să îl împart cu familia mea. Fiecare are un fel de mâncare favorit, nu știu să spun exact cât anume cheltuim, important e să fim împreună, să ne bucurăm de frumusețea și însemnătatea acestei sărbatori și să mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne oferă zi de zi.


Camelia Cârmaciu:

,,Bugetul este diferit, ținem cont de persoanele așteptate la masa de Paște, așadar ne încadrăm undeva între 300-400 de lei.”


Rozalia Demșa:

,,Pentru masa de Paște bugetul aproximativ este de 200 de lei. Din această sumă cumpărăm doar produsele din carne și prăjituri, deoarece ouăle și alte produse le avem din propria gospodărie. Suma este aproximativ cea de anul trecut.”


Viorel Mara:

,,Pentru noi suma alocată mesei de Paște nu este una fixă, alocăm atât cât este necesar, astfel ca masa să fie plină cu produse tradiționale sărbătorilor Pascale.”


Corina Nicoleta Matiuț:

,,Suma alocată este de peste 500 de lei. În această sumă sunt incluse produsele din carne, prăjiturile și cadourile pentru familie.”


Carmen Găleancu:

,,Dacă inculudem butelia, carnea de miel, ouăle, sarmalele și alte produse alimentare, plus mersul la băi și cadourile, prețul total depășește suma de 1.000 lei. Anul trecut am depășit 1.500 de lei.