Care sunt nemulţumirile cu privire la acest oraş şi care consideraţi că sunt domeniile în care se investeşte mai puţin?Laza Ioana

S-au făcut câteva parcuri de copii și în Pădureni, însă ar trebui și îngrijite. Și o adevărată cofetărie ar fi o investiție bună.


Oniţă Mirabela

În Nădab nemulțumirea tinerilor este lipsa unei săli de fitness, o astfel de sală reprezentând o investiție profitabilă.


Mătiuț Nicolae

În Pădureni canalizarea, podețele și șanțurile din fața casei ar trebui să fie curățate și desfundate de către fiecare locuitor în parte. S-ar putea investi mai mult în domeniul agriculturii iar cei care cultivă pământul să fie mai sprijiniți.


Raț Dorina

Mi-aș dori să se investească mai mult în educația copiilor și în curățenia orașului. De asemenea, Jandarmeria să patruleze mai des, pe timp de noapte pe străzi, pentru siguranța oamenilor.


Prohammer Camelia

Pentru a atrage investitori cu bani care să contribuie la bugetul local, ar trebui să se investească în turism. Să se facă un ștrand termal (ex.Gyula), cu bazine pentru înot. Activitățile sportive lipsesc din oraș, mai ales cele pentru copii.