Ce părere aveţi despre faptul că APIA (singura instituţie publică europeană care sprijină cu fonduri naţionale şi europene aproximativ 3100 agricultori din 9 comune) pleacă din Criş la Socodor?Turi Ioan

Este o pierdere pentru Criş, evident. Va fi un drum şi o cheltuială în plus pentru agricultori, iar banii vor merge la Socodor


Cristoloveanu Nicolae

Nu este deloc un lucru bun ca APIA să se mute la Socodor. Până la urmă Crişul este oraş, aici ar trebui să vină satele şi comunele învecinate, nu invers.


Ciopeică Daniela Dana

Nu sunt de acord cu acest lucru. Oamenii din satele învecinate ajung mai uşor la Criş (mai ales în zilele de marţi, când e piaţă şi oamenii au drum la Criş), decât la Socodor. Eu totuşi sper ca APIA să rămână în Criş.


Stepan Teodor

Nu aș dori ca APIA să se mute de la oraş la sat, mai ales nu la Socodor, unde nu este la îndemână nici pentru chişeuani, nici pentru agrucultorii din satele din împrejurimi.


Anchidin Vasile

Aici sunt toate instituţiile cunoscute şi recunoscute de către satele învecinate aparţinătoare fostului raion Criş. Deci şi APIA ar trebui să funcţioneze tot aici.