De ce eveniment organizat în Chișineu-Criș vă amintiți cu plăcere? Ce alte evenimente considerați a fi de interes pentru noi toți?Diana Onișor

Îmi plac evenimentele de la pub și particip cu plăcere. Însă, pe lângă zilele orașului, pe timp de vară, nu prea se organizează nimic. Spectacole, concerte, festivaluri, cum sunt săptămânal în Arad, ar fi de bun augur pentru noi toți.


Sorin Mihalache

Zilele Crișului este un eveniment special nu numai pentru mine ci pentru toți chiseuanii. Părerea mea este că ar trebui organizate mai multe concerte pe timp de vară, chiar în piața Avram Iancu, un exemplu fiind Festivalul Berii. Astfel, s-ar atrage lume din toate localitățile din jur.


Claudiu Turcaş

Din punctul meu de vedere, singurele evenimente notabile sunt zilele orașului nostru, Cupa Crisius și Târgul de Crăciun. S-ar putea crea mult mai multe evenimente plăcute, chiar cu scop caritabil. Și pe plan sportiv s-ar putea realiza mai multe întreceri sportive


Nory Kovacs

Crișul de altădată de la Old Lady’s Pub! Cred că ar fi interesant să se organizeze şi alte evenimente, care ajută locuitorii Crișului să afle mai multe despre istoria orașului.