Veți participa la alegerile parlamentare din 25 mai ?Balasz Biro

”Bineînţeles că o să mă prezint ca şi până acum la fiecare alegeri, deoarece părerea mea este că fiecare cetăţean are "obligaţia" faţă de comunitatea în care trăieşte şi de el însuşi să-şi exprime voinţa de a schimba ceva ce nu îi convine sau să-i susțină pe cei în care a avut şi are încredere.”


Andra Dochie

”Da, probabil voi merge la vot deoarece consider că aceste alegeri sunt importante şi cred că fiecare cetaţean ar trebui să-şi exercite dreptul de a vota dacă într-adevăr îşi doreşte o schimbare.”


Andreea Condurache

”Da, cu siguranță voi participa. Alegerile europarlamentare sunt importante deoarece de politica europeană depinde viaţa noastră de zi cu zi, deciziile luate la nivelul Uniunii afectează în mod semnificativ viața tuturor cetățenilor. De aceea, participarea cetățenilor români la vot într-un număr cât mai mare este importantă și reprezintă o modalitate de a avea un cuvânt de spus asupra deciziilor la nivel european. Reprezintă șansa cetățenilor europeni de a decide cine îi reprezintă în Parlamentul European.”